feeling not so good

Så var det dags för ett återbesök hos läkaren pga min sjukskrivning. Även om det inte var nåt snack om saken så kände jag mig ändå så förödmjukad liksom. Jag vet inte. Svårt att sätta ord på det men jag hade mer ångest när jag gick ut från vårdcentralen än innan jag gick in där. Och så fort jag tänkte tillbaka på mötet så fick jag en mindre ångestattack eller ja, skamsköljning är väl kanske ordet jag letar efter.
 
Som jag nämnt tidigare så skrev han ut lugnande av en sort som jag absolut inte ville ta eftersom de är beroendeframkallande.
 
Jag är så känslig att när jag ska ta hostmedicin typ cocillana så får jag dra ner dosen för jag blir jättesnurrig i skallen och mår bara dåligt. Och därför vill jag inte ha nåt av den kalibern i onödan. Nu när jag varit sjuk så har jag tagit 5 ml av den hostmedicinen bara för att få sova men jag har känt mig helsnurrig och upplevt det som att jag glömmer att andas när jag somnar. Den är utskriven till mig och enligt doseringen ska jag ta 10 ml men ja ...
 
Men iallafall, jag sa att jag hade kollat upp medicinen men inte ville ta den och då gav han upp ett skratt (och jag hatar att bli skrattad åt) och liksom jaja det var ju bra att du googlade. Lite "lilla gumman" varning.
 
ÅÅÅÅHHH det var så "humiliating". Det var det enda ordet som fanns i mitt huvud när jag gick ut därifrån. 
 
Men men, jag får vara glad för det lilla. Att jag inte behöver stressa tillbaka till jobbet på måndag. Och förhoppningsvis så läker förkylningen ut ordentligt och min mage likaså när jag nu kan fokusera på att må bra. 
 
Enda som oroar och faktiskt gör att jag inte kan slappna av helt är att jag inte vet än om jag kommer få nån ersättning från försäkringskassan.
Förnedringskassan och förseningskassan är två andra namn som man hör ibland. 
 

Kommentarer
Postat av: Helen

Hoppas Försäkringskassan är snabba med sitt beslut, peppar peppar det har funkat kanon för mig med FK både när vi vabbade för Linn och nu när jag är sjukskriven så jag hoppas det flyter på lika smidigt för dig.
Vad ska man säga om en del läkare ? Dom borde gå en kurs lite då och då för att friska upp ämnet "Bemötande"... *kram*

2015-02-27 @ 08:19:00
URL: http://franminvraavvarlden.blogspot.se/
Postat av: MATILDA

Usch låter inte alls roligt :o Hoppas det går bra med försäkringskassan och att du mår bra snart!

2015-02-27 @ 12:43:30
URL: http://matildays.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0