Det bästa ...

med feber är ju att man är så HOT. NOT!
 
Usch fy sjutton för att försöka sova med feber. Jag har vridit och vänt på mig hela natten och känt mig varm, varm, varm.
Täcket blev varmt precis på en gång hela tiden. Och då vände jag på täcket och så var det svalt och skönt i ungefär exakt en halv sekund. Vid halv fyra gick jag ner och tog en alvedon och en ipren för o sänka febern och så passade jag på att leta upp ett påslakan att ha på mig istället. Men jag fick tag i ett oskönt lakan som var lite för hårt, lite för strävt och lite för stelt för att jag skulle kunna somna på fläcken. Och sen gjorde pillrena sitt jobb och jag började frysa och fick dra på mig täcket igen. 
 
Idag hade jag en naprapatbehandling inbokad men den var ju bara att avboka för man ska inte ta emot sån behandling när man har feber. Blir inge bra. Min rygg har protesterat hela natten också så jag hade verkligen behövt få komma dit. Nåja, ny tid inbokad om en vecka.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Helen

Hoppas du kryar på dig snabbt. Jag hade en släng av influensan förra veckan, fy f*n rent ut sagt :-(
Riktigt hög feber i ett par dygn och grymt ont i kroppen

Svar: Tack. Jag tror inte att det är influensa men nåt skit är det. E hade feber helt random för nån vecka sen och förmodligen har jag fått samma. Vad det nu är för baskilusker.
Kalla mig M

2015-02-10 @ 12:46:29
URL: http://franminvraavvarlden.blogspot.se/
Postat av: Eva Trillian

Det där låter ju verkligen inte bäst - hoppas påkryandet går snabbt!

2015-02-10 @ 20:57:19
URL: http://provtyckningar.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0