billig fylla

Idag är ingen bra dag.
 
Jag är så yr i bollen att det känns som om jag vore berusad. Det blir nog inte mycket gjort idag inte.
 
Jag tog två 10 mg atarax igår att sova på eftersom jag sovit så illa i två nätter nu och möjligen är det därifrån yrseln kommer. 
 
Jag skrev ett inlägg i förrgår som sen bara vips försvann ut i tomma intet. Men jag skulle bara berätta att jag hade lämnat en ungtupp till en fd kollega.
Och så skrev jag att han nu skulle slippa hänga på ungkarlshyllan. 
Hon ville absolut ha en lavendel med blå/svart kam för de färgerna hade hon inte i sin flock. När jag kom dit så konstaterade vi att tuppen hon hade hämtat tidigare i höstas nog faktiskt var blåkammad och ett gäng kycklingar som hon hade kläckt fram i kläckaren från ägg som hon köpt som avelsägg också var både blåkammade och en unghöna var blå i fjäderdräkten. Såå ja, hahaha men vad jag kunde se hade hon ingen med citronkrage så han kan nog tillföra lite färg ändå. 
 
Sen åkte jag till ica för att fylla på förrådet hemma och lyckades tajma in luciatåget.
 
Igår var jag och hälsade på hos pruttponnyn en liten stund. Hon såg ut att må som en prinsessa. Hon får dela hage med fåren och nu var det bara baggen kvar ute men hon hade satt sig i respekt hos honom också. Han sprang för glatta livet så snart hon hötte med huvudet åt honom. Haha ja den donnan, hon kan hon. Är man ranghög så är man :)
En suddig bild men jag fångade iallafall känslan. Jag stod o gav lite repat gräs åt dem båda men plötsligt skulle baggen inte få något mer för det var ju faktiskt inte hans matte.
 
Efter att jag hälsat på hos Gnistra så for jag till jobbet och var med på ett APT där vi käkade julsmörgås och hade julklappsbyte. Inga bilder av det dock. 
 
Nä min yrsel ger sig inte. Jag ska gå ut och luncha pållar och sen blir det nog vågrätt läge en stund till för det här går ju inte.

Kommentarer
Postat av: Anki

Undra om det är det i julklapparna i år som en utav poolen sa igår kväll, när G.O kommenterade en utav räkningarna som kommit.. 😁 Kraam

2015-12-10 @ 13:08:48
Postat av: Marianne

Vilka fina höns :)

Ava är också svartsjuk, hon gillar inte när jag kelar med nån annan

2015-12-10 @ 22:26:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0