Okej here we go

Äntligen har jag tagit mig samman och laddat ner lite nya bilder till datorn från kameran. Så det kan finnas en risk för bildbombning framöver. 
 
Och så ska jag dra lite snabbt vad som hänt på sistone. Jag har inte orkat skriva så djuplodande inlägg och det har inte varit så inspirerande heller eftersom jag inte haft några bilder att komplettera med.
 
Hönapöna nedkom med 12 kycklingar som ni vet. Och hon är en riktigt duktig mamma till de små. Tyvärr så tyckte Ricko att de där små pipande sakerna var på tok för lika små råttor så han lyckades knipa två innan herr J upptäckte vad han pysslade med. Så nu är skaran av de små piipsen decimerad till tio. Men de å andra sidan växer så det knakar och börjar öva sig på att flyga till och med.
Jag sa till herr J att jag ville ha ett trädäck i trädgården så vi har faktiskt lyckats få ihop ett sånt. Jag har inte tagit nån bild på det "färdiga" resultatet men jag kan visa ett från byggprocessen.
Och så har vi välkomnat en ny familjemedlem också.
Jag ville döpa den lilla parveln till Mio eftersom det var så han lät när vi åkte hem med honom men övriga familjen är lite motsträviga till det. E sa idag att hon tyckte han kunde heta Orvar och ja kanske att han är en Orvar mer än en Mio. Den enda som protestera mot det var unge herr J. Men han har inte presenterat nåt namnförslag själv heller så.
 
Ja men se där ja. En bildbomb blev det. Och lite mer kött på benen om vad som hänt här hemma. 

Kommentarer
Postat av: Louise

Nu har just DU chansen att bli Veckans Blogg, chansen att få synas inför hundratals läsare. Gå in på min blogg för att veta mer :D Kram

Svar: Hej. Så kul att du kommenterat på min blogg men... jag hoppas du inte tar illa upp nu för vad jag tänker skriva härnäst. Jag skulle vilja veta hur du tänker kring det här med att kommentera en blogg men inte ens ha läst inlägget innan man kommenterar. För ska jag vara helt ärlig så lockar inte "reklamfinansierade" kommentarer ett dugg. Gör om, gör rätt. Var inget av det i mitt inlägg värt 5 sekunder av din tid? För är det så, så gäller liksom samma tillbaka. Tack för att du läste och jag hoppas du får en bra dag. Trots att just MIN blogg inte kvalificerar sig för veckans blogg.
Kalla mig M

2015-08-09 @ 16:39:17
URL: http://nouw.se/louisemjonsson
Postat av: marianne

Haha....bra svar till Louise. ..fattar faktiskt inte vad vissa håller på med.

Bortsett från det ...vad tråkigt med kycklingarna, hoppas de små dunbollaena som är kvar klarar sej....söt kisse <3

Svar: Ja jag blir så trött på't. Nån jä*piiiip*la hyfs och skam i kroppen kan man väl ändå ha. Många använder sig ju utav tricket att kommentera en bild bara och inte läst ett dugg vad som står i texten och det är nästan precis lika illa. En kille (som kommenterar överallt med nåt random) skrev "söt" som kommentar på ett av mina inlägg. Jag ville fråga om det var katten, hunden, hästen eller kycklingen som var söt eftersom jag hade bildbombad inlägget med flera av gårdens djur. Ja jag hoppas också att dunisarna får växa upp hela högen som är kvar. Och ja kissemissen är galet söt. Och galet gosig.
Kalla mig M

2015-08-10 @ 18:48:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0