throwback thursday

Det blev sovmorgon idag med. Jag ställde aldrig nån klocka ens. Ingen idé ju. Vaknade aningens liiite tidigare idag iallafall. Halv tolv var klockan när jag kikade med ena ögat. 
 
Jag märkte inte ens när herr J klev ur sängen. Haha
 
Inte mycket som blev gjort under dagen. E har övningskört, först till stan och sen ut till mitt jobb. Lämnade en katalog för Newbody ifall nån jobbarkompis vill beställa. 
 
Sen tog E en tur med Lillen. Jag följde med en bit med Ricko och Gnistra på släp. Vi tänkte testa o handhästa men Gnistra ville inte riktigt samarbeta utan skulle bossa runt såklart.
Suddig bild men det beror på att hunden drog till i kopplet precis när jag fotade.
 
Jag tror Lillen var nöjd och glad att få tillbringa en stund med älskade matte iallafall. Jag vände om och gick hem igen med trotsig ponnyprutt och hund medan E red vidare med Lillen.
 
De hade haft så roligt. Hon hade galopperat med lösa tyglar och bara låtit han bestämma farten helt och hållet. Nåt som jag misstänker att han gjorde till fulländning. Jag är lite mer feg och bromsar när han tar i från tårna och ger järnet. Jag vill kunna inbilla mig att jag har kontroll. Haha.
 
Och så mycket mer händer inte ikväll. Nattningen av pållarna kvar bara och sen tänker jag nanna kudden för jag är så trött. 
 
Gudars så intressanta blogginlägg jag gör nu för tiden. 
 
För två år sen (och en dag) var det annat. Då skrev jag blogginlägget om att man har bara en av varje förälder...
 
För exakt två år sen skrev jag ett blogginlägg om en vers som en brukare börjat recitera för mig..
 
Men för nu blir det inte roligare än så här. 
 
Tjingeling pling

Kommentarer
Postat av: marianne

Jag har tänkt på det där med att ha en häst som är högre i rang, på släp...det brukar bli stökigt vissa stunder,och visst beror det på att den man sitter på vill hålla undan för den som vill bossa?
Jag har inte så mycket erfarenhet av handhäst, men det händer ibland...

åhh vad härligt att kunna sova så där...

2015-04-10 @ 19:37:50
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0