Planen idag ...

var att umgås med min syster. Jag hade tänkt att vi skulle åka o hälsa på vår farbror. Men nu sket sig det. Bokstavligen!!
 
Ja, jag har hunnit med att åka in till stan en vända eftersom E skulle till skolan och sen handlade jag och åkte hem. För att baka lite fikabröd att ta med.
 
Bäst jag står där och rullar de sista kakorna som skulle bli hallongrottor så känner jag hur det börjar bråka och bubbla i magen. Ingen förvarning att jag mått illa eller nånting. Men plötsligt blev det akut väldigt bråttom till toaletten. Ja, jag behöver väl inte beskriva så ingående. Jag tror alla vet hur det brukar vara när det är akutAKUT. 
 
Jaha, här står jag nu med 33 hallongrottor som jag inte törs bjuda nån stackare på. De blev inte så vackra ändå så ni får ingen bild på't. Hallonsylten var slut så jag skulle vara duktig och göra egen sylt av hallon som legat i frysen ett tag. Den blev inte så lösflytande som den borde ha varit. 
 
Peppar peppar, så har jag inte behövt springa nån mer vända. Jag har ätit min sallad som jag inhandlade till lunch och det känns inget konstigt. 
 
Blah, så trist. När vi äntligen hade fått till en dag som passade. 
 
På lördag SKA jag vara pigg i allafall. För då ska jag få följa med söstra mi o kolla på brudklänning. Wiho. Glad att hon frågade om jag ville haka på. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0