Onsdag

Inte sjutton blev det nån ridtur igår heller. E behövde hämtas i stan eftersom hon tagit en tidigare buss från V-ås till Sala innan sin körlektion och då hann hon inte inom övergångstiden på 2,5 timmar.
 
Sen for vi till Karlbo handelsträdgård eftersom jag ville växla några ord med A. Såklart fanns det hur mycket fint som helst att bli kär i. En miniplanta av magnolia Stellata råkade visst bli undanställd i mitt namn. Oups.
 
E var vrålans hungrig så hon körde dit men orkade inte köra därifrån. Vi beställde pizza vid bästa pizzerian i krokarna och så åt hon direkt ur kartongen på vägen hem medan jag körde. 
 
Jag påbörjade ju en ny rabatt igår. Kånkade stora stenar som jag sen plockade ihop till en kant för att hålla jorden på plats. Jag hann inte bli klar och när jag kom hem sen så orkade jag inte fortsätta. Faktum är att jag slocknade på soffan efter att jag hade ätit en bit pizza. Herr J kom hem vid niotiden på kvällen efter ett besök hos naprapaten och sa åt mig att gå upp och sova på riktigt i sängen istället. Jag slocknade ganska omgående i sängen sen. 
 
Idag hade jag äntligen en tid hos psykologen. Vi skulle hålla på i 45 minuter sa han. När det hade gått en timme kikade jag upp mot klockan och han sa att vi skulle avrunda alldeles strax. Oups, den tiden rann verkligen iväg snabbt. Det var mest att jag berättade bakgrunden och han satt tyst och lyssnade och antecknade. Som avslut fick jag göra en självskattning. Jag vet inte vad jag fick för värde på det eftersom det inte blev ihopräknat medan jag var kvar. Jag fick nog inte så höga poäng som när jag gjorde det själv här hemma innan jag gick hem från jobbet i januari.
 
När jag kom ut därifrån var jag helt färdig. Jag åkte raka vägen hem och gick upp och la mig att sova. Jag sov som en klubbad i cirka två timmar. Och sen vaknade jag med huvudvärk. Kort sagt kan jag väl säga att jag inte fått så mycket gjort idag. 
 
I morgon är det läkarbesök. Sen får vi se hur pigg jag är. Jag måste hursomhaver ta mig till jobbet för att lämna av Newbodygrejerna till mina jobbarkompisar som beställt. Jag hade tänkt göra det idag men ja, jag var inte i form för något sådant.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0