jag har ork och lust idag

När man har tänkt sig att påta i trädgården men hästen säger att han vill att vi ska hitta på nåt roligt ihop.
 
Varje gång jag tittar mot hagen så står han där vid grinden och tittar på mig. När jag går in en stund i huset för att hämta något eller för att göra något inne en stund så går han iväg och noppar gräs. 
 
Hmmmm, jag tror att jag får göra som han säger och ägna mig åt honom ett tag. Det har ju tyvärr blivit ett tapp i vår ridning nu. Plötsligt har inte tiden funnits. Jag har tänkt varje dag att lite senare idag så ska vi ut. Men så har det ena lett till det andra och plötsligt har det varit för sent på kvällen. 
 
En lång kravlös runda kanske kan bli bra. Ska. Bara. Vänta. På. Att chefen kanske ringer tillbaka. Hmmm 
 
Jag har just vågat mig på att rubba mina cirklar lite. Jag har anmält mitt intresse att jobba natt. Så kanske kan det hända att jag under en semesterperiod i sommar jobbar inne i huset istället. På natten. 
 
Friskt vågat, hälften vunnet. 
 
Efter en lång seg vår har jag äntligen fått lite lust att jobba i trädgården. Jag har inte haft lusten på hela våren. Jag har mest bara gått och tittat och kanske pillat lite men inte gjort många handtag däri.
 
Idag har jag inspiration att göra en ny rabatt med grusad yta intill. Markduk ska göra att jag förhoppningsvis slipper rotogräset som lägger sig i alla mina planer annars. Lite överallt har jag rabatter som behöver en rejäl genomgång. Det finns massa som ska rensas bort men också saker jag är rädd om och inte vill ska dö. Gräver jag upp de plantorna och flyttar de till den här nya rabatten så kan jag organisera om för övrigt sen. Nåt som har funnits i mina planer flera år men nu jäklar ska det bli av.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: marianne

Ja, låt pållen bestämma för er båda :)
Ava är likadan, kommer oftast fram till tråden när jag visar mej, man får lite dåligt samvete när dom tigger så om uppmärksamhet...precis som om man försummar dom...haha

Svar: Tyvärr så blev det inte så ändå. E behövde hämtas i stan efter sin körlektion eftersom hon hade använt sina resor på busskortet för dagen.
Kalla mig M

2015-04-29 @ 15:02:37
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0