Intresseklubben kan anteckna

Lite avslagen och trött idag men samtidigt vill jag göra så mycket. 
 
E övningskörde igår in till stan där hon sen hade körlektion med bilskolan. Under tiden jag väntade på att hon skulle bli klar så passade jag på att prova klänning till syrrans bröllop i sommar. Jag fick ett presentkort förra våren från mina jobbarkompisar eftersom jag fyllde trettitio då. Det skulle gå ut strax och med 400:- kvar på det så kändes det väldigt onödigt. 
 
Jag fick bra hjälp av ägarinnan till butiken. Hon plockade fram lite klänningar av en modell jag inte skulle kommit på att prova på egen hand. Vissa såg fina ut på galge men näe de passade inte på mig när de väl satt på. En klänning hade jag redan sett ut sen tidigare och jag blev riktigt kär i den och den satt också himla bra på. Men i slutänden stod jag där med 5 klänningar som var tänkbara och det kändes lite väl dyrt att gå all in. 
 
Jag kunde inte bestämma mig. E kom och pekade ut två ur skaran. Jag bad att få hänga undan dem under dagen och komma in senare och bestämma mig. Sen övningskörde E till Västerås. Och hon kände sig pepp efter att ha fått beröm av bilskoleläraren så hon körde ända fram till skolan. Tidigare gånger har vi bytt ute på industriområdet i början men  nu plockade hon alla 5 rondellerna utan större problem. En bil som hon missade att den skulle byta fil men det gick bra. 3 rödlysen och filbyten och så lite stadstrafik på det. 
 
 
Efter det åkte jag ut på Erikslund och in på Erikslundsgallerian. Kikade lite på Clas Ohlson och sen käkade jag en varm macka på Ikea innan jag åkte till Blomsterlandet. Jag skulle "bara" titta. Hrm... ja så bra DET gick då. 
 
2 tomatplantor, 4 fushiasticklingar, 1 pelargonstickling av årets pelargon 'Violino', 3 jordgubbsplantor, 1 clematis, 2 påsar sättpotatis. Ähum... ja så kan det gå. Jo en plåtmyra fick också följa med hem. 
 
Sen vände jag näsan mot Sala igen. För att hämta upp klänningen jag nu bestämt mig för. Ja för jag fotade mig i de olika klänningarna och sen skickade jag bilder till herr J och även till syrran faktiskt. Och oberoende av varandra så svarade allihopa samma som E tidigare hade gjort. Ja de fick se 4 av de fem kandidaterna. Jag var nyfiken på om de skulle tycka annorlunda. Så alltså blev det som E hade sagt. Jag litar fullständligt på min dotters omdöme vad gäller kläder. Men när det gällde så mycket pengar på en klänning så ville jag vara säkerSÄKER på att andra tyckte samma lika. 
(Den här blev det inte, men jag var så sugen på att köpa den. Som E uttryckte det, det är min stil. Kostar "bara" 999:-. Den kräver dock ett färgglatt halsband för att göra sig riktigt bra på mig.)
 
Ett tag var jag inne på att köpa båda klänningarna men det hade blivit 1400:- när jag utnyttjat mitt presentkort. Sååååatteeeeehhh
 
När jag landade hemma var jag mer än lovligt mör. Men efter en stunds vila och lite mat i magen så tog jag ut Lillen och red över gärdena till sandvägen. Den här gången behövde jag inte leta efter övergångarna vid dikena och vi hoppade över flera diken faktiskt. Troligtvis ingen vacker syn dock. Haha
(Jag älskar hans piggelinöron som pekar framåt)
 
När jag kom tillbaka hem så var klockan precis lagom att gå in och se det sista avsnittet av Jordskott. Ja sen blev det inte så mycket mer gjort. Jag nattade pållarna eftersom E stannat kvar i V-ås hos en kompis över natten. 
 
Idag har jag planterat de där 5 sticklingarna och förberett en pallkrage för mina jordgubbsplantor. Jag tänker flytta på några som jag planterade förra året men de hamnade lite tokigt och alla på samma ställe blir ju bättre. 
 
Svärmor och svärfar var hit en stund. Svärfar skulle hjälpa herr J med lite målning i det som ska bli unge herr J's rum.  När de åkte så landade jag i soffan en stund. Jag är helt slut i skallen. Och skulle gärna sova middag ett par timmar. 

Kommentarer
Postat av: marianne

Den där klänningen kan du skicka hit...så himla snygg ;)
Visst är det grymt jobbigt när man hittar fler än en sak man passar i? Ibland har det hänt att jag köpt två, eller tre...men sen varit pank...haha..

Duktigt att köra i rondell, det är inte alla som klarar det , trots körkort.

Det är ingen som ger stilpoäng när man tar sej över diken...hihi kanske är tur vissa gånger...

Svar: Ja visst är den snygg. Jag är nästan inne på att köpa den också. Hrm. Men tusen spänn ...
Kalla mig M

2015-04-22 @ 10:04:54
URL: http://marresmams.blogg.se
Postat av: marianne

Det får bli gröt nå´n vecka...haha

2015-04-23 @ 10:09:29
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0