Baksmälla idag

Eftersom jag var så "effektiv" igår var det bakslag idag.
 
Var vaken när alla andra skulle bege sig till skola och jobb men somnade om. Vaknade när förmiddagen nästan var över. 
 
Yrslig. Kanske berodde det på att jag inte var sugen på nåt att äta. Tvingade i mig tre actimel och en ostmacka. 
 
Rätt vad det var så var klockan jättemycket och E undrade om jag skulle handla nåt fredagsgott eftersom hon var i stan nu och undrade om hon skulle vänta på mig eller åka bussen hem. 
 
Så jag samlade ihop mig och åkte in. Så fick hon övningsköra lite i "rusningstrafik". När alla har slutat jobbet och ska fredagsmyshandla. Några små missöden som nog berodde på att hon var på ett "strålande" humör. Tydligen har den här veckan varit en riktig (citat) "bajsvecka". Men efter ett tag skärpte hon till sig och det flöt på riktigt bra. Jag blir så stolt över henne. Jag kan inte låta bli att fnissa när jag upptäcker att hon fått bilförarögon helt plötsligt. Jösses, de blir så stora de små liven.
(en radda med kundvagnar rakt ut i körfältet, bara för att folk är lata och inte orkar gå tillbaka till ingången av affären)
 
Vi slog på stort och beställde thai åt pojkarna i familjen och sushi till flickorna. Jag har fått sån craving på sushi så ni anar inte. Nä jag är fortfarande inte gravid. Man kan väl få ha cravings för det??
12 bitar är aningens lite för mycket egentligen men det är så gott så det går att trycka i sig ändå.
 
På kvällskvisten samlade jag ihop mig en sista vända för ikväll och så åkte jag och planterade på gravarna. Jag skämdes lite över att det totalt hade ramlat ur mitt huvud men såg sen att jag inte var den enda som inte städat bort vinterdekorationerna. Efter det att min faster dog blev det så att jag fick frågan om att ta över som gravrättsinnehavare för min farmor och farfars grav. Och när jag ändå var där så petade jag ner några penséer vid graven som farmors mamma och pappa ligger i.
 
Efter träningen igår så har jag nu upptäckt att jag hittade några muskler som inte använts på ett tag. Jag har ont i magen och i musklerna som går från axlarna mot nacken. De fick nog en genomkörare vid alla plankövningar och armhävningar där man balanserar på bollen.
 

Kommentarer
Postat av: marianne

Det där med kundvagnarna är väl irriterande? Lata människor som inte orkar gå några steg extra :(

Jag kan trycka i mej massa sushi....det är såååå gott :)

2015-04-18 @ 09:49:51
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0