Annandag påsk

Tröttdag idag. Hade helst velat bara sova bort hela dagen men så blev inte fallet. E har övningskört till V-ås och så drog hon och jag ett varv på Ikea. Vi stannade och käkade vid halvtid sisådär. Vi var ute efter tvättkorgar men endera kostade de skjortan och inte på långa vägar värt de pengarna eller så var det rassligt skit som inte kommer hålla en kvart här hemma. Så från Ikea fick vi med oss en papperkorg till E's rum, en orkidé som också ska stå i E's rum, en handvisp (typ som elvisp fast handdriven) och några doftljus. Hmmm när jag tänker efter var det bara E som fick grejer därifrån. E gillar inte elvispen här hemma så hon brukar vispa för hand och då tyckte jag att hon kunde få den här vev-vispen. Doftljusen hamnade också i hennes rum.
 
 
Rusta hade vanliga tvättkorgar som passade vår plånbok och slitageförmåga bättre. Ett tappert försök att bringa lite reda i oredan här hemma. *suck* Allting strävar mot kaos, och definitivt här hemma.
 
Ikväll är det Jordskott igen. Nu börjar det hända lite grejer iallfall. Men min huvudvärk har inte gett med sig så det visar sig hur piggelin jag kommer vara när det är dags att bänka sig framför tv:n.
 
Påskhelgen lider mot sitt slut. Vi har ätit lite gott och lite äggstra mycket ägg mot vad vi vanligtvis gör. 
 
 
Igår åt vi pannkakor och färska jordgubbar med vispgrädde. Det smakade riktigt gott ska jag säga. Fast det var spanska gubbar och inte svenska. Men nu längtar jag tills jag kan skörda egna gubbar i landet. Lär ju dröja ett tag dock. 
 
 
När påskharen var här och värpte lite påskägg så fick Ricko också ett ägg värpt till sig. Och han fick också leta lite. 
 
 
För o vara en sån liten rackare till hare så värper han rejält stora ägg. ;)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Mumsigt :D

2015-04-06 @ 21:13:33
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Mysiga påskbilder och gott med både godis och ägg :-D

2015-04-06 @ 21:26:01
URL: http://lottizdays.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0