tvättgumma och kakförsäljare

Friskskrev mig igår men var för sent ute så de hade hunnit beställa vikarie. Nåja, shit happens och vad gör väl det om hundra år?
 
Jag har istället roat mig med att tvätta kläder åt E. Ja hon har inte haft framförhållning att tvätta allt hon velat tvätta inför resan. Hon tänkte att hon skulle hinna tvätta det sista idag efter skolan och hinna få det torrt... hmmm 
Jovisst har vi torktumlare men det går inte att köra både tvätt o tumlare samtidigt sååå...
 
Sen har jag även sorterat kakburkar som ska med till jobbet. Tydligen var E en av de som sålt flest burkar.... hrm rättelse: tydligen var E's mamma en av de som sålt flest kakor. 
 
Enligt E är det visst inte normalt att sälja 36 burkar med kakor och godis.... nähä? Nåja, jag råkade ju beställa 7 av burkarna åt oss själva. Men jag var inte värst. Nepps, en tjej på jobbet har faktiskt 8 burkar i sin påse. Eller ja, påsen räcker inte till men de står upptravade som ett torn ur påsen.
 
Så bara den här maskinen jag har i gång just nu är klar och jag fått slänga i en ny med handdukar så tänker jag packa in lite burkar i bilen och åka mot jobbet för att dumpa av lite smått o gott till de som har kosing redo. Och så ska jag skriva ut ett papper åt E som hon ska ha med sig på resan.
 
*kliar mig i skallen* Var det nåt mer tro?
 
 

Kommentarer
Postat av: Helen

Kan det möjligtvis vara "Lillebrorskola" i någon av askarna :-) Jag har en känsla av att när vi hamnar i försäljningsträsket inför ev skolresor så lär vi ( läs jag ) köpa många lådor :-D

Svar: Jo många lådor kola och många lådor lillans smågodis.
Kalla mig M

2014-10-11 @ 09:05:21
URL: http://franminvraavvarlden.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0