Fredag

Efter en inte så rolig morgon där jag vaknade med huvudvärk och ljuskänslighet har jag nu iaf kommit igång såpass att jag drog med mig E ut på en kort promenad med hunden och en ponny. 
 
Ja E kom hem igår igen. Woop woop!
Jag var och hämtade henne vid skolan när bussen anlände från Arlanda vid halvniotiden igårkväll. Trött som jag var så hade jag sovit middag sen jag kom hem från jobbet och innan jag skulle åka och hämta hem henne.
 
Hon hade shoppat lite smått och gott men inte såpass att hon var helt black. 
 
Hon känner sin mor så självklart hade hon köpt snapsglas till min samling. Men de plockade hon fram sist av gåvorna.
Och två doftljus med violdoft. Och den påsen öppnade jag först och jag kunde inte komma på vad det var för doft på dem först. Bara att det var en bekant och god doft. Haha 
 
Sen hade hon ju självklart köpt hem macaroner också.
 
Och det var när hon rabblade upp smakerna på kakorna som poletten ramlade ner eftersom smakerna var: vanilj, choklad, hallon, pistage och tadaa viol. Haha tjejen med koll liksom...
 
Iaf, nu har jag just haft lite fredagslyxfika med tända ljus, kaffe, fransk nougat och såklart en macaron. Det fick bli chokladsmak och den var ju "to die for" god.
 
 
 
Under promenaden ringde mobilen och i andra änden var det samordnaren som undrade om jag möjligen skulle kunna tänka mig att jobba på söndag. Sååå nu är jag bokad att jobba 7-13 på söndag. Jag får se det positiva = mer pengar i lönekuvertet. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0