kors i taket

nu har jag slagit i hövvet i nåt riktigt hårt va?
 
Två inlägg samma dag efter att ha inte bloggat på en månad.
 
En liten uppdatering på läget tänkte jag. 
 
Jag fick en tid till imorgon att träffa läkaren. Jag sa att jag vill ta prover och kolla järnvärde och lite andra värden bland annat. Är ju så ohemult trött och orkar INGENTING. Jag har rätt jobbiga dagar under den tiden av månaden som jag blöder och gissar att jag tappar väldigt mycket där.
 
Ska jag göra nåt ansträngande så är det som att gå in i en vägg av andnöd. Inte av astma eller sånt utan bara ren och skär syrebrist. Känns som jag inte har nåt syre i kroppen liksom.
 
Jo visst kan det ju vara att jag är otränad men hallå!!! jag orkar inte ens röra mig på gården utan att bli anfådd. Sist jag var med på zumban så trodde jag att jag skulle dö.
 
Jag vill även kolla upp utifall jag går med nån infektion i kroppen eftersom jag haft halsont i flera veckor. Inte ontONT så jag inte kan svälja men det är nåt som irriterar.
 
Sen har jag ju mina återkommande besvär med RLS. Just nu har jag en period när det kryllar i benen mest hela tiden.
 
Och ska jag vara ärlig (men det sa jag inget om till sköterskan) så gjorde jag ett självskattningstest för nån vecka sen som visade på inte så bra siffror. Jag fick 22.  :/
 
Nämnde även att jag har ont i axlarna och nacken men att jag ska till naprapaten. 
 
Ja, jag ser ju min uppräkning.... och jag har ju gått o dragit på det här länge och bara bidat min tid. En kompis sa åt mig att varför ringer jag inte bara och fixar en tid.... ja jo, jag ska, har jag svarat.
 
Ringde sen till naprapaten men det var stört omöjligt att få nån tid före torsdag. Enda ändringen blev att jag får den på förmiddagen istället. 
 
Hon rådde mig att ut o röra på mig i den mån jag kan. Så jag gick ut och tog en ponny med för att verkligen försöka RÖRA på mig. Vi gick inte långt men jag gjorde några övningar för att få upp energinivån på honom. Han går gärna och drar benen efter sig eller försöker stanna och äta när man tar en promenad med grimskaft. 
 
Mindre än en timme men sen skrek min kropp att det gjorde ont. Det känns som mjölksyra i axlarna och upp mot nacken och jag var tvungen att gå in och vila. Och tro det eller ej men jag somnade.
 
Nä det här inlägget blev ju deprimerande värre...
 
Men iaf så insåg jag under den stunden jag var ute att jag inte alls var hemma från jobbet i onödan. 
Fröken-duktig-komplex, jo ja tackar ja.
 
Over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0