jag ser en röd, eh nej förlåt, en blå tråd

Jag tror bestämt att det är nåt litet väsen som vill skämta med mig aprillo.
 
I söndags var jag och herr J till Västerås och shoppade. Bland annat köpte jag hem två slow-feedingnät. Det ena tog jag upp på en gång och började använda. Det andra är jag bergis på att jag bar med mig ut till stallet men det är lögn i h*piiiip* att hitta det. Jag har letat inne också men det står inte att finna.
 
Det är blåa kanter på det här nätet till skillnad från de "äkta märkesnäten" som är helvita. 
 
I morse fick jag se att en blomma i vardagsrummet ropade efter vatten. Jag gick ut till köket där min blåa vattenkanna alltid brukar stå på diskbänken - borta.
 
Jag letade högt och lågt. Tittade i alla tänkbara rum som jag kunnat glömt den kvar i fastän jag inte brukar ställa ifrån mig den mitt i nån vattning. Tittade även i badrummet och ute på trappen utifall min älskade sambo fått för sig att den stod väldigt dumt till på köksbänken. Ja han är sån ibland ...
 
Jag fick se mig besegrad på att finna den och jag vattnade blomman på annat sätt. 
 
Sen kom katten ner och ville ha lite frukost. Jag öppnade en ny burk med mjukmat och skulle sen sätta på det blåa plastlocket och ställa in burken i kylen. 
Locket fanns inte att finna på de vanliga ställen där det ofta hamnar när man tagit det sista ur en burk och sen slänger den.
 
Nu blev jag inte så lite irriterad faktiskt. Och sa med hög röst rakt ut i rummet att nu räcker det, det är inte ens roligt.
 
Sen fick jag för mig att titta i diskhon under en skärbräda och si där låg locket. 
Jag fick se att en blomma i köksfönstret slokade också och vips fick jag se att på golvet nedanför stod min blåa vattenkanna. PÅ GOLVET!!
 
Nu undrar jag bara var hönätet har hamnat.
 
Gissar att nån tycker att jag ska städa stallet och när jag gjort så, så kommer nätet att uppenbara sig där nånstans.
 
Jaja, vi får väl se. Det skulle verkligen behövas men jag hade kanske inte tänkt göra det idag. Men jag behöver det där nätet. *mutter mutter*
 
Bara för det så slänger jag upp ett par instagrammade versioner av mina blåa vattendroppsfoton. För att se de i större storlek så klicka på bilden bara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0