Halleluja...

... prisa naprapaten
 
Så skrev jag på instagram igår efter mitt besök hos ovan nämnda naprapat. En timmes ontskönt men jag kände mig så mkt lättare när jag stapplade ut därifrån.
 
 
Sen for jag hem och toksov i ett par timmar innan jag pallrade mig iväg till en utbildning i hjärtsvikt som hölls på sjukhuset. En satsning i att försöka undvika återinläggningar av patienter. Vi ska se symtom i tid och kunna larma sköterska och kanske undvika att personer blir sjukare än nödvändigt. Intressant ämne men föreläsaren körde i ett tempo som var mördande trååååkigt. För att alla skulle kunna hänga med såklart. 
Mest intressanta var väl ändå att en av mina kollegor tydligen tyckte att det blev lite väl intressant och tuppade av där hon satt på sin stol. Så ett litet extra avbrott blev det mitt i allt. 
Blodtrycksfall och sen fick hon tillbringa resten av första delen före riktiga rasten på golvet. Han frågade ibland hur det gick och hon svarade att det gick bra och att det var intressant. Haha lät så absurt när det kom nånstans diffust från golvet längst bak i lokalen.
 
Idag ska jag se vad jag och ryggen med tillhörande par axlar orkar med. Fortfarande ont men vad är att vänta efter en sån mangling som igår. Och det sa hon också till mig.
 
Kanske jag drar med mig ponnyn på en promenad idag med. Efter våra övningar häromdagen så har han faktiskt visat lite mer spirit i hagen också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0