o jösses vilken baksmälla

Jag har varit till tandläkaren idag. För att jag var där igår... logiskt? nej
 
 
 
Baksmällan efter bedövningen är inte att leka med kan jag säga.... huvva.
 
Igår var en pissdag helt enkelt. Allt gick fel när jag var hos tandis och sen var den dagen förstörd. Jag sov bort resten. 
 
Idag var jag dit igen för att försöka reda upp det som gick fel igår... att jag faktiskt vågade. Jag är så in i bomben rädd för tandläkaren (JO jag vet att det heter tandvårdsrädsla) och lagom tills jag hade lyckats intala mig själv att jag är duktig och det kommer gå bra så fick jag en sån här vända. 
 
Orkar inte skriva allt men kort sagt. Igår lyckades hon sätta sprutan rakt i ett blodkärl (jo det gjorde ont men jag som är sjåpig över sprutan till att börja med hade bestämt mig att inte oja mig så jag bet ihop och stod ut) och det resulterade i att inte bara missade bedövningen att ta på rätt ställe dessutom fick jag en bula stor som en golfboll på kinden.
Jag hade ett hål som var i behov av lagning och hon skulle temporärt fylla det så jag slapp ha ont när jag åt. Värken av fyllningen gjorde värre ont än att vara utan och det slutade med att jag hamnade i vilrummet en och en halv timme. När jag åkte hem hade jag fortfarande ilande molande ont i hela käften. Alla tänderna gjorde ont. 
 
Inatt har jag fått sova men bulan var kvar i morse och ett blåmärke började skimra på kinden också. Värken från tänderna kom tillbaka så snart jag visade mig utomhus och resan till stan var helvetisk.  
 
Men nu är *peppar peppar* värken från tanden borta. Bara kinden kvar som värker 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0