hanging in there

En vecka utan närvaro på bloggen
 
Jag har nog fått en riktigt elak förkylning för den släpper INTE taget. I torsdags var det en vecka sen jag kände förkylningen smyga sig på mig men jag fortsätter känna mig emligare än emligast. Ont i halsen igen och bihålorna svider liksom. 
Somnade tidigt igårkväll och vaknade bara upp som hastigast för att besöka toaletten vid tolvslaget sidådär. När herr J också kom och lade sig så var jag så varm (febervarm) att jag inte kunde somna igen. Herr J å andra sidan frös som en tok om sina fötter och vi slog två flugor i en smäll. Jag värmde hans fötter och han kylde ner mig så jag kunde ha ett täcke på mig utan att få värmeslag. 
 
Planen för idag var att åka till Enköping och titta på en grävmaskin (skillnaden mellan pojkar och män ni vet...) och sen skulle vi till Västerås och besöka IKEA och shoppa lite och kanske att jag skulle ha gått vägen om sjukhuset och tittat upp till min far som ligger där sen en tid tillbaka.
 
Men när morgonen kom var jag ändå inte pigg. 
Jag blev hemma kvar och jag sov utan problem till lunch när svärfar ringde och väckte mig *mutter muttter*
 
Men det är väl priset jag får betala för att jag var dum och jobbade mig igenom helgen mellan jul och nyår. Fanns inga vikarier och jag kände mig taskig om nån annan som räknat med ledigt skulle behöva beordras in.
 
Två bilder från nyårskvällen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0