idag

har jag ångest deluxe.
 
Inget jag kan sätta fingret på varför. Den bara är där. Molar i magtrakten och gör mig illamående. Illamående i hela kroppen. Det gör ont liksom i kroppen. Kryper och kliar och gör ont. Som sorg överallt.
 
Helst skulle jag vilja att hela familjen höll sig långt borta just nu. Orkar inte höra vardagsljuden, än mindre musik och tv:ns skrål.
 
Jag var ut igår med goda vänner. Jag tog en cider innan jag åkte in till stan och en cider till maten (som sedan räckte ända tills vi skulle åka hem för natten) och kanske var jag inte riktigt i rätt läge för alkohol för jag kände mig jättefull mitt i natten när jag vaknade och hela rummet kändes som att det snurrade ett tag där.
 
Det var hursomhaver trevligt att träffa dem och vi satt lugnt och stilla och åt vår mat och pratade om allt och inget tills vi insåg att snart stänger restaurangen. 
 
Ångesten har hållit mig sällskap i flera dagar nu. Natten till i fredags bröt jag ihop när tankarna malde om tandläkarbesöket som var inbokat fredag morgon. Så nånstans mitt i natten klev jag upp och letade reda på papper och penna och rafsade ner mina ångesttankar innan jag sen beslöt att ringa återbud på morgonen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0