40 betyder bara att det blir dyrare

Jag har märkt att jag börjat se förbannat mkt sämre under de senaste månaderna. Ja faktiskt ser jag ibland så illa att allt känns suddigt. Så idag gick jag och kollade upp synen. Och tamesjutton om jag inte blitt rejält mkt sämre. Sist jag kollade hade jag +1 på ena ögat och +1,25 på andra men nu var det visst +1,25 och +2. Dessutom har jag ju brytningsfel som ytterligare ställer till det för mig.
 
Domen löd - halvprogressiva glas.
 
Say what!?!
 
Nåväl, jag bet i det sura äpplet och har nu beställt nya glajjer för en hel massa pengar.
Men sen ska jag väl slippa känna mig handikappad. 
 
Vem f-n påstod att livet börjar vid 40? Haha
 
Ledig dag efter en helvetisk jobbhelg med kväll, delad tur och delad tur och ett avslut som tog på krafterna rent mentalt också. Glad att jag jobbade med de kollegor jag jobbade med.
 
Egentligen ville jag inte göra något alls idag men skolan började ju och dotra skulle inte vara där förrän vid 14.00 så jag gav henne skjuts o passade sen på att kila in hos optikern. 
 
Kände stresspåslag när jag närmade mig att gå ur bilen på köpcentret. Eftersom det vore värre att ge efter så bet jag ihop men när herr J anslöt för shopping av matvaror var jag illamående av ångest och när jag väl landade hemma fick jag gå o vila. Somnade till och med. 
 
Imorgon ska jag bara göra ingenting har jag bestämt.
 

Kommentarer
Postat av: Stina

Gubben fick progressiva nu, jag klarar mig ett par år till sa optikern men snart är det kört =(

2014-08-18 @ 21:33:46
URL: http://billiejean.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0