tisdag

Ledig dag
 
Tänkte vara duktig och göra ett ryck o städa på nedervåningen... men hösten försöker krypa in i huset med sin fuktiga kyla och jag fryser. Så istället har jag parkerat mig i fåtöljen framför kaminen och har yllefilten om mig. 
Vi kör en vända med hälsobingo på jobbet. Så idag såg jag till att jag kunde kryssa ännu en ruta. Den om lååång sovmorgon. Skönt var bara förnamnet. Telefonen väckte mig. Nån försäljare som tyvärr fick se sig dragen vid näsan för jag svarade inte. Orkar inte prata med okända personer som vill sälja ditten o datten. No offence men telefonförsäljare står inte högt i kurs hos mig. 
 
Igår var jag på somamove och efteråt slank jag in på affären för att handla lite. Kände mig så nyttig efter träningen och hade inspiration till att laga nyttig och säsongsinspirerad mat. Idag är jag lite mer off och känner inte alls lika starkt för att dra igång med att koka kålsoppa och blomkålsmos och allt vad man nu kan göra med härliga grönsaker och rotfrukter. 
 
Kanske jag skulle försöka mig på att dra igång lite halv storstädning iaf. Så jag kan kryssa en till ruta på bingobrickan. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0