nattliga besök

jag drömde om aliens inatt
 
Jag drömde att jag hörde ett konstigt ljud och när jag kikade ut genom fönstret så var där ett rymdskepp på gräsmattan. Det var inte hemma här utan i nåt bostadsområde för jag stod i en lägenhet och kikade ut genom fönstret men skymd så jag inte skulle synas.
 
Ljuden jag hörde var inte från skeppet dock utan från helikoptrar som kom för att omringa rymdskeppet så det inte skulle kunna fly. 
 
Jag minns att rymdskeppet var som diamantformat ovanpå och sexkantigt och så gick det i mörkt grått. Helikoptrarna var också mörka men inte samma färg. 
 
När jag vaknade till mitt i natten kunde jag inte lokalisera var jag var först. Jag såg ljuset som blekt trängde in från fönstret men min sömniga hjärna förvrängde det jag såg och fick det till att det var ett skåp ovanför fönstret när det i själva verket var min halvt nerdragna rullgardin. Dessutom kunde jag inte minnas just då att jag har tre fönsterrutor i rad så jag fick inte ihop det alls. Jag kunde dessutom fortfarande höra ljudet från helikoptrarna och innan jag insåg att det kom inifrån mitt huvud...
 
När jag spänner mig får jag ett brummande ljud inuti huvudet och det var vad som hände just där och då. Jag hade legat med axlarna i öronhöjd ungefär. När jag väl kom på att dra ner axlarna och slappna av aktivt så slutade ljudet också. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0