*snörvel*

blah 
 
Det är vad jag tycker om förkylningar
 
BLAH!!
 
Jag hade väl tänkt masa mig till jobbet imorgon iaf. Men jag fryser så förbaskat. Kaminen bestämde sig för att ställa sig i standby-läge och då blir det ingen värme förrän någon trycker på startknappen igen. Så temperaturen kröp ner till 17 grader. Rackarns så onödigt. Nu är den igång igen men lik förbannat är jag ju genomkall. Fryser inifrån och ut.
 
Kravlade mig iväg på utvecklingssamtal i V-ås igår på eftermiddan eftersom det skulle bli så krångligt att boka om. Det verkar vara en upptagen man som E har till mentor. En halvtimme prick och han ställde många frågor och E svarade knapphändigt. Hon är en fåordig tjej. Ändå var det på nypen med tid. Sååå jag undrar hur han får ihop tiden när det är mer pratsamma elever och föräldrar. Jag hade inte några frågor heller.... och trots att han försökte göra det snyggt så såg jag hur han tittade på sin armbandsklocka i tid och otid. Att kika en fjärdedels sekund var femte minut är inte mindre ofint än att göra det mer sällan men längre stund.
 
Hursomhaver det går rätt bra för jäntan. Hon sköter sig och har ingen ogiltig frånvaro. Betygen var ungefär som hon väntat sig och jag är nöjd så.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0