novemberdag

Slutade tidigt från jobbet igår. Åkte ner på stan och kikade lite i klädaffärer. Har två presentkort som jag hade glömt bort och en bonuscheck på 50 kr. Tyvärr inte på samma butikskedjor då.
 
Fick med mig hem ett par linnen iaf. Linnen är alltid bra o ha under. Jag har blivit lite bekväm och som en gammal tant (de har nästan alltid ett linne under). Och så fyndade jag en fejkskinnjacka för 200 kronor. Som hittat. Blev en tunnare stickad tröja också på rean. 
 
Nu är ju jag lite emot såna däringa dagens outfitinlägg så jag struntar i att lägga upp en bild på mig när jag har klätt upp mig enkom för att få visa vad jag äger och har. 
 
Fundrilundrar på om jag ska ta en liten promenix i gråvädret. November har verkligen inga soltimmar alls vad det verkar. 
 
Tvättmaskinen snurrar med en omgång handdukar. Jag hade en tanke igår att jag skulle orka dra igång o städa på nedervåningen men i dagsljus känns det mindre lockande.
 
Nä på med storstövlarna och ut en sväng i skogen tror jag att melodin får bli medans tvätten snurrar vidare. Eller så kanske jag inte kommer längre än till hästhagen men de blir väl också glada åt att få socialisera med matte en stund i dagsljus. Hatar november när det är mörkt på morgonen när man åker till jobbet och mörkt när man kommer hem. Hagarna är ett enda hav av lera känns det som. Iaf de som är Gnistrasäkra. Men kanske att hon vill följa med på en liten runda utanför leran. 
 
Och ikväll ska jag boxas.... wohooo tagga
 
Tjipp tjipp
 
 

Kommentarer
Postat av: Stina

Jadu, November är en tung månad tycker jag =(

Vilka fina bilder, speciellt 1 och 2 =)

2013-11-07 @ 10:18:35
URL: http://billiejean.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0