illa

Ack ni tappra läsare som inte ger upp trots min för tillfället dåliga uppdateringshastighet
 
Idag fick det bli en sjukdag. Magen krånglar. Vet inte om det är magsjuka på G eller om det helt enkelt är stress eller kanske magkatarr.
 
Igår medan jag fortfarande jobbade vällde illamåendet över mig och jag trodde nästan att jag skulle kräkas men det gick tillbaka såpass att jag glömde av det till och med.
 
Men igårkväll kom det tillbaka. Jag kände mig jättekonstig i kroppen och mådde så illa. Armarna kändes svaga och jag hade nästan inte känsel i dem ens. Hela jag kände mig drogad och illamåendet och herr J's vana att gnida fötterna mot varandra när han ska sova fick mig att känna det som att allting snurrade. Ja det lilla gunget i sängen som blev av rörelsen räckte. Jag tog mitt täcke och gick ner o la mig i vardagsrummet. Frös som en toka trots att kaminen eldade på för fullt. Så natten har tillbringats under dubbla täcken och en yllefilt och 21 grader i rummet.
 
När illamåendet inte hade gått över i morse insåg jag det absurda i att åka o jobba så jag blev hemma idag.
 
Sonen är också hemma idag. Han är förkyld. Men jag kan inte sjukanmäla honom via scoolsoft för jag kommer inte in med mitt bank-id. *suck*
 
Nu ska jag dra täcket över huvudet och sova en stund till. Och så hoppas vi på att när jag vaknar så är illamåendet över och jag känner mig som mig själv igen.
Slänger in ett collage på senaste dagarnas instagrambilder
 

Kommentarer
Postat av: Helen

Vilka vackra bilder :-)
Var rädd om dig och se till att få bukt med magen

2013-11-25 @ 09:18:45
URL: http://franminvraavvarlden.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0