spiktramp, nattblindhet och potatis

Vissa gör visst vad som helst för att slippa gå ut o gå
 
Trampar på en rostig spik till exempel...
 
Herr J o unge herr J spelade boll och när bollen for in i skogen så skulle herr J bara hämta den men han lyckades hitta en bräda med spikar som pekade åt fel håll.... tyvärr var det med foten han hittade brädan. 
 
Ska man nu försöka o se positivt på det hela så var det väl bättre att herr J trampade därpå än att unge herr J gjorde det. Även om jag helst hade sett att ingen av dem hade gjort illa sig.
 
Nåja, han kan faktiskt gå runt på foten och vi har varit i kontakt med sjukvårdsupplysningen. Han skulle ringa till vårdcentralen imorgon tyckte hon. 
 
Själv har jag lyckats rensa ett till trädgårdsland och faktiskt petat ner några potatisar också. Wohoo. Regnet som kom varade inte lång stund och jorden blev inte särskilt fuktig.
 
Nu ska jag snart gå ut och natta pållarna... och hämta in dem från gräshagen där de gått en stund. Lillen är redan flyttad till vinterhagen för han får gå kortare stund. Orättvist men ja sånt är livet ibland.
 
En sak som jag funderat över är om Dallas möjligen är lite nattblind. Han står ofta läääängst bort i hagen när det är mörkt och banne mig om han kommer om jag ropar aldrig så mkt. De andra kan stå precis vid grindhålet men han står mot skogen till och bara står. Och när man kommer emot han med ficklampan så kommer han lite trevande. Och så får man mer eller mindre dra hem honom, men sen när vi närmar oss gårdslampan så ökar han tempot och blir piggare. 
 
Tyvärr har jag inte kunnat hitta nåt matnyttigt när jag sökt. Finner bara en massa om Appaloosa men jag har ju shettisar och han är inte ens tigrerad utan konstantskimmel. 
Och jag orkar inte traggla igenom en massa engelska sidor... mitt huvud orkar inte tänka hästtermer på engelska.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0