ny dag nya möjligheter

Gomorron världen
 
Haha kanske inte så mkt till morgon kvar förresten. ;) Men det var skönt att få sova utan nån klocka som ringer och väcker mig. Även om herr J vaknade tidigt och såklart skulle retas genom att väcka mig också. Petade mig på näsan och ville prata. Jag var inte så kontaktbar... grymtade nog mest bara lite irriterat på honom och vände mig om. 
 
Tror att det kommer att bli regn under dan och jag hade tänkt hinna sätta lite potatis i jorden innan dess... så jag ska väl kanske samla ihop mig och mina pryttlar. 
 
Slänger in lite suddiga bilder från igår när jag gasade igång pruttponnysarna i hagen. De är så roliga när de rusar runt så grästorvorna yr omkring hovarna. Till och med gammelmannen fick lite fart och hoppade runt i yster dans med alla fyra hovarna i luften. Fick ingen bild på det dock. Men sen ställde han upp sig så fint och drakblåste innan han återgick till att nagga gräs. 
De får fortfarande inte gå hela dagarna i gräshage för jag är så rädd att han ska få fång igen. Och det önskar jag ingen häst för det är inget roligt liv att stå på box en hel sommar utan att få smaka det gröna goda. 
 
Bilderna är klickbara och öppnas i större fönster 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0