Den här helgen...

... har varit riktigt tung.
 
Jag har varit riktigt trött både i kropp och själ. Jag har varit grinig och tjurig och inte särskilt roligt sällskap för familjen.
 
Dessutom har jag just genomlidit den där förbannelsen som alla kvinnor ska uthärda en gång i månaden. Och helt klart är det väl så att när det ser ut som om man slaktat en gris så fort man varit på toaletten (sorry alla klenmagade) så tar det på krafterna. Borde verkligen köpa hem blutsaft. (note to self)
 
Igår fick jag dessutom värken from hell i nedre delen av magen. Fick lov att ta värktabletter och gå o lägga mig en stund bara för att det gjorde så ont att jag blev fysiskt illamående. Slumrade av en knapp timme och när jag vaknade till med ett ryck så hade jag iaf inte ont längre. Men var fortfarande grinig.
 
Herr J hade tänkt fixa maten men eftersom han tog fram torskfileer så ville han ändå i slutänden ha min hjälp med att steka dem.... hmmmm jag gjorde det men var riktigt tjurig under tiden för jag var inte alls inspirerad till matlagning.
 
Idag skiner solen och jag hoppas att jag får må bättre HELA dagen.
 
Men jag är ändå inte särskilt social i sinnet idag heller.
 
Ska gå ut och rensa klart mitt grönsaksland så jag kan få ner ett eller ett par fröer sen så småningom. Det blir nog lagom pyssla för mig.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0