låt oss leka att jag tänker köpa ett hus

Mest bara för skojs skull har jag surfat runt på hemnets sidor och idag kom det sig att jag och en kollega tittade lite.
 
OM man tänker sig att sälja ett objekt för X antal miljoner så kanske man ändå kan tänka till ett varv extra och verkligen försöka göra det så attraktivt som möjligt?
 
Här ovanför finns två exempel på grillkåtor... från två olika fastigheter även om man skulle kunna tro att det är typ före och efterbild när nån haft fest.
Vilken bild känner DU är mest tilltalande om du går i köpartankar och tycker att en grillkåta på gården är ett måste?
 
Eller hur man presenterar en hall...
Jorå den nedre bilden är ett montage från två interiörbilder av en hall i en försäljningsannons.
Eeeeehhh varför inte ta undan skurmoppen och spolarvätskan som på originalbilden tronar mitt i bild. Och dörrbilden visar kattmatsförpackningen. Så enkelt att bara flytta undan bakom fotografen men nejdå varför anstränga sig två extra sekunder.
 
Köksbilder är också roliga att titta på
Man kan ju faktisk visa även ett tomt hus och fortfarande ge det lite stil
eller så kan man leka hitta hinken/gömma hinken
Jorå återigen hittade jag nåt att förundras över i ett kök
På ena bilden står en grön hink på en bänk tillsamman med annan bråte och plötsligt på nästa bild står hinken på golvet mitt i synfältet. Varför gjorde de liksom inte tvärtom? Ställde hinken på golvet medans de fotade bänken och sen ställde hinken på bänken medan köket fotades från en annan vinkel?
OCH whats with the creepy guy???
Sorry men bilderna ligger offentligt på hemnet så jag kan liksom inte låta bli att slänga upp dem för jag är så förundrad över fenomenet. MEN nån hänsyn ska jag väl ändå visa så jag länkar inte till vilka fastigheter det gäller... är det så att nån blir förälskad i en bild och vill flytta till det huset så får ni endera snabbt som attan skriva i en kommentar så kanske jag kan skicka en länk innan det hinner bli sålt, eller så får ni leta. Moahaha lycka till ;) det finns ju aningens ganska många objekt även om man vet VAR man ska börja söka 
 
Skulle kunna gå on and on and on för just den här fastigheten är en guldgruva i att visa hur man INTE ska lägga upp bilder om man vill att det ska sälja sig självt. De där lysande klockrena "som hämtat ur en katalog" bilderna är tagna lite här och var från olika objekt.
 
Till exempel monterar man väl kanske fast badkarssidorna så de inte hänger och glipar. Man kanske inte fotar sovrummet när det ser ut som om nån sovit ovanpå överkastet och prydnadskuddarna. Men faktiskt hade de snyggat till matsalsbordet och lagt färsk frukt i en skål men strax bredvid stod ett par påsar och kartonger på golvet så det ser ut som om nån håller på och flyttpackar för fullt. 
 
OM nån känner igen sig i bilderna och vet med sig att de på ett eller annat sätt har anknytning till fastigheten så ber jag om ursäkt ifall nån tar illa upp men samtidigt så tycker jag såhär och jag är ju i fantasin en potentiell kund och ärligt så säljer inte bilderna i mina ögon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0