totalt otaggad

till att jobba delad tur idag.
 
Är hemma på timmar och hade tänkt grilla hamburgare men upptäckte till min irritation att köttfärsen (som var packad i sån där låda som håller nån dag längre) hade gått ur datum för nån dag sen. 
 
Irriterad därför att vi var två som var till affären och handlade köttfärsen och sen var det ytterligare en person i familjen som stoppade in färsen i kylen men ändå räknar alla övriga tre i familjen att JAG ska hålla koll på och frysa in matvaror i tid eller laga till dem. 
 
Ja idag är jag lite fortsatt bitter. Trött på att allt som innefattar minsta mått av ansvar ska ligga på mig. Jo visst hade vi en tavla med rutor för varje familjemedlem och dag där vi skulle skriva i var och ens sysslor för dagen... men ingen annan verkar vilja ta tag i den heller och jag tänker sittstrejka känner jag rent spontant.
 
Allt som kräver ansvarstagande ska jag sky som pesten. 
 
Men jag lär väl åka o jobba kvällspasset hursomhaver... vore det inte för att jag är ledig i morrn så hade jag nog nästan kunnat tänka mig att sova kvar där bara för att slippa se, känna o vara.
 
Kanske är jag orättvis för att jag inte har talat om spelreglerna??? Kanske borde jag ha sagt klart och tydligt att NU är det nån annans tur o ta ansvar??? Kanske - kanske inte... 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0