Nä men........

Jag tror jag ska bli god man åt ett dussin människor. Helst såna med möe penningar på banken... så kan jag sitta på mitt arsle sen och låta det bli fetare och fetare samtidigt som jag cashar in stålar utan att nånsin behöva anstränga mig. 
 
FÖR DET GÖR JU HEMTJÄNSTEN!!!! ja anstränger sig alltså
 
Ringde gode mannen för o höra hur sängläget såg ut. På uppmaning från min chef. Som också hade kunnat lyfta en lur och kollat sängläget med den gode mannen. o_0
 
Den gode mannen hade inte lagt två strån i kors för att ens söka efter en säng. För kommer brukaren in på ett boende (som den gode mannen bara sådär i förbifarten sökt igår) så är en sprillans ny säng bortkastad eftersom de får låna säng om de vill på boendet.
 
Brukaren ville dessutom att gode mannen skulle ringa till ena sonen (de har inte haft kontakt på många år) i ett ärende som är angeläget för brukaren. Detta hade gode mannen lovat i slutet av förra veckan. 
När jag frågade vad sonen hade sagt så har gode mannen INTE RINGT. För att en granne och gammal vän till brukaren sagt att GD inte ska göra så.
 
Jag bad även GD att komma över till brukaren nu då och förklara läget och alla omständigheter som är just nu. 
Jag fick ett nekande svar. Hen (ja det är verkligen ett HEN) hade såååå mycket att göra just nu. Redovisningar eller vad sjutton det skylldes på.
 
Trött i huvudet och frustrerad mailade jag min chef om läget.... jag hade inte fått nån som helst respons därifrån heller innan jag åkte hem från jobbet. Och jag var kvar låååångt efter att min ordinarie arbetstid var slut. 
 
Jag börjar på att tycka att det är förbannat otacksamt att arbeta med människor.
 
Kräks på det här snart
 
Jag önskar att jag hade sagt åt GD att det är dennes förbannade jä*piiiiip* skyldighet att pallra sig på plats och börja göra lite nytta men jag är ju så snäll så jag morrade bara inombords under telefonsamtalet.

Kommentarer
Postat av: Helen

Tyvärr är det så att jobbet med människor är något av det otacksammaste man kan jobba med men som tur är så har det sina stunder, de där gångerna då man känner att man verkligen gör en insats för någon - då känner man att man har ett rätt bra jobb när allt kommer omkring :-)

2013-01-09 @ 22:43:33
URL: http://franminvraavvarlden.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0