Oh vilken morgon

Ni vet när man vaknar upp av att det rasslar till utav bara helskotta och man inser att det är katten som härjar.
 
Känslan när man då inser att katten leker med en mus som fortfarande lever och rusningarna är när han släpper den där vettskrämda lilla saken som springer för sitt liv och katten förtjust ruschar efter och fångar den igen.
 
Jag tycker att det är himla bra med råttfångare och jag berömmer dem när de fångar de där terroristerna som knaprar på mitt hus om kvällar och nätter men när man vaknar nånstans före fem på morgonen och kattf-n vägrar låta sig infångas med musen kvar mellan käftarna så man kan bära ut hela ekipaget då är det banne mig lätt att hålla sig för skratt.
 
Till slut hade jag fått ut både katt och råtta men han höll på att förlora sitt byte till hunden som mer än gärna hade nypt den lilla rackaren om han fått en chans. Nu var han mest bara yrvaken och fattade inte vad som stod på... haha han börjar bli gammal och lite senil tror jag.
 
Jag la mig och somnade om (efter en kopp varm choklad) för jag ska jobba kväll och vill ha mina timmar sömn och därmed basta.
 
Drömde en verkligen konstig dröm sen... haha ja jag säger då det.
 
Jag drömde att jag släppte ut Lilleman i en av sommarhagarna och en av shettisarna i vinterhagen och gick in igen. Sen genom ett hål (?) eller fönster i taket såg jag att det var på väg att bli en tromb. Det var ett runt moln med hål i mitten... som en överjäst munk ungefär såg molnet ut. Jag och de andra personerna i min dröm stod och velade på hur vi skulle göra om hästen skulle stå kvar i hagen eller inte.... till slut var det försent att välja och hästen for runt och bockade och hade sig för han var såklart orolig för stormen. När tromben kom så ändrades liksom allt och blev som en tecknad film... hästen stod på ena sidan staketet och tittade på tromben som stod på andra sidan och tittade utmanande tillbaka. Sen liksom frustade tromben till i ett tecknad-film-gnägg och tog sats och virvlade in i hagen och zig-zagade sig fram och tillbaka men undvek hästen först... sen gick den igenom hästen och han såg ut som alla tecknade hästar ser ut som blir genomblåsta av en tromb... hans revben spelade liksom piano upp och sen ner igen och hästen stod ju såklart på två ben just då också... 
När allt var över gick vi ut för o se efter hur det gått för hästen och han var ju såklart förnärmad att vi lämnat honom sådär (fortfarande cartooniserad). Sen minns jag inte riktigt men det slutade med att vi kollade igenom stallet och alla skrymslen där och då var det inte längre nån tecknad film utan mer som western-stil på saker och ting.... 
 
Sen vaknade jag och ja.... jag insåg att det var nog den sjukaste drömmen jag nånsin drömt. HUR i hela friden kan man börja drömma i tecknad film liksom?!?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0