Dagens...

projekt hittills:
 
Att rensa ur i blomsamlingen. Ett antal hade passat på att gå hädan så nu har jag tagit mig i kragen och hivat dem till kompostpåsen.
 
En flitig lisa som blommat villigt hela vintern hade vuxit ur sin kruka och jag passade på att flytta över den till en större så blommar den förhoppningsvis lika villigt resten av vintern/våren också.
 
För övrigt så är jag så himla sjuk så jag går mest runt här och tycker embarmligt synd om mig själv. Hostar så jag nästan kissar på mig. Snorar och har feberkänsla (nej jag äger ingen termometer och jag tycker nog att man ska gå mer på känsla än faktiska siffror där).
 
Svägerskan och svärpäronen ramlade förbi en stund för lille Kevin skulle få åka snöskoter (herr J hade lånat hem en över helgen) men jag orkade inte var särdeles social. 
 
Har beställt hem ipren av svärmor iaf för de var totalt slut här hemma. Även om jag inte vill äta tabletter för att mota feber i onödan - den finns ju av en anledning - så kan det ju vara bra att orka med sig själv lite iaf.
 
Jag försöker för övrigt att dricka ordentligt och kurera mig efter konstens alla regler. Vätska, vila, värme. 
Frullen bestod av te med honung, apelsinjuice och en ostmacka med paprika och gurka på. 
 
Sen kan jag väl erkänna att efterrätten till frullen bestod av ett par tre (fyra) rutor marabou black. Mindre bra för slemmet i halsen men ack så gott för humöret och välbefinnandet i själen.
må så grankott så ska jag kurera mig vidare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0