zombievarning

Ja idag är det lite zombievarning här hemma.
 
Jag spenderade nämligen 15 timmar på jobbet igår - jobbandes. Ja såklart hade jag raster. Hela två stycken under dagen.
 
Självförvållat eftersom jag tog åt mig att stanna o jobba kvällspasset också när inga vikarier fanns tillgängliga alls. 
 
Nåja, jag överlevde och idag är jag ledig. Fri att göra vad jag vill... tsssss 
Hade planer för dagen. För hela helgen faktiskt men nåja, nu är planen att jobba imorgon också eftersom det är samma lika på vikariefronten då. 
 
Huvudvärk till sällskap idag. Nåt som knasar i nacken också för det hugger till ibland och gör så infernaliskt ont i bakhuvudet. Ögonen är mindre än vanligt och jag tror inte jag kommer att få upp gluggarna mer än på trekvart.
 
Frukosten är uppäten. Till och med hunnit med en second breakfast eller kanske att det ska benämnas fika. Frulle fick bli välling i kopp. Jag jobbar på att faktiskt gilla det. Har inte varit nån vällingmänniska sen jag slutade äta det i flaska helt ärligt. Jag inbillar mig att det är gott för nånstans i minnesarkivet så finns smakminnet kvar från då. Men jag misstänker starkt att vällingen inte var lika osötad då som nu. 
 
Som 2:nd breakfast eller fikapaus blev det kaffe och en skiva Carlssons fyrkant med bregott på. Lite tropisk nektar fick bli pricken över i. 
 
Nu tänker jag vila en stund och hoppas att kaffet gör gott åt mitt huvud. Passar på att slumra med öppet fönster och insuper den friska luften. 
 
Kan man få sendrag i nacken??? Fasen vad det hugger sta ibland.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0