När ska jag lära mig

att det inte är nån höjdare att låta bli kaffet bara för att jag är ledig från jobbet.
 
H U V U D V Ä R K som på beställning.
 
Nåja, jag har åtgärdat orsaken iaf. Tog en kopp kaffe i min ensamhet här på eftermiddagen. Lyxade till det med nygräddade våfflor och så vispade jag lite grädde och toppade det hela med hjortronsylt.
Zmazkenz skulle man kunna säga. Eller så säger man bara smaskens som alla normala
Överlämnade min bokade tid hos naprapaten igår till bästaste Stajna för jag vaknade med feberkänsla i kroppen och fortsatte gå genom dagen med samma känsla i hela kroppen. Jobbade mina timmar ändå eftersom jag hade kortdag och med vissheten om att jag idag är ledig.
 
I onsdags däckade jag i soffan efter avklarat arbetspass och sen förflyttade jag mig bara till övervåningen och skalade av mig mina kläder och kröp ner under täcket och sen sov jag bort HELA kvällen. Vaknade halv nio på kvällen och konstaterade att det var den dagen. Tog en macka och ett glas juice och sen kröp jag tillbaka under täcket och sov tills klockan ringde igårmorse. Hade gärna fortsatt spendera tiden under täcket men är man "duktig" så är man och kravlar sig ur sängen. heh
 
Nu ska jag peppa mig inför morgondagens äventyr. Ska till Skogsvallen och se Rolandz. Ska leta upp låtarna på Spotify o poppa en stund. 
Kanske jag orkar ta tag i hemmet lite lite granna också.... eller så skiter jag högaktningsfullt i det och bara ÄR.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0