Bildcollage

Bilder från mitt lilla äventyr när jag var hundvakt under ett dygn.
 
Lite trist att jag jobbade som jag gjorde bara. Kvällspass första dan så vår långpromenad fick förläggas efter 22 när jag slutat och sen långdag dagen därpå så att långpromenaden inte kunde bli nån lång promenad alls. Halvlång prommis blev det iaf efter att jag hade slutat men då var matte redan på väg hemåt.
 
Doggarna skötte sig med bravur och jag vet inte, kanske fick jag det betyget tillbaka av doggarna. På plussidan låg iaf att jag hade frollar med mig och om man fjäskade lite så kunde man få en fjärdedels frolle bara sådär. Eller ja, en fjäskade och en tyckte att det kvittade lika liksom. 
 
Jag bara älskar den här bilden jag tog av torkade smultron på strå som hängde i fönstret.
Faktiskt så har jag den som bakgrundsbild på min nya flådiga telefon (som jag inte lärt mig hälften av hur den funkar än).

Kommentarer
Postat av: Stina...

Tusen tack för hjälpen!!! <3

Och jodå du va uppskattad! Den rödhåriga talade med all önskvärd tydlighet om för mig att frolle skulle man ha på prollen för de hade man fått av Mmaaaa'lin (...som Anders säger att jag säger...)

Den bruna sket väl i vilket, frolle eller inte, spela roll liksom, vill helst inte bli störd när han planerar sina kommande stordåd ;)

Svar: Any time vännen Det vet du
Dvs, jag kan ställa upp fler gånger
Kalla mig M

2013-08-06 @ 11:34:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0