gosat bebis

Igår åkte jag o våldgästade bror min (eller ja han sov när jag kom för han jobbar ständig natt) och hans fru och deras barn.
 
För det var väl dags att hälsa på o kika lite på den nyaste lille parveln i släkten. Lille Simon som hunnit bli en månad. När han föddes kände jag mig lite sådär halvsnuvig och ville inte smitta ner dem. 
 
Simon sov också när jag kom men han vaknade efter en stund och kinkade efter mammas tutte. Sen fortsatte han att kinka lite nu o då (ökningsperiod?)... men vi tog en promenad vid lunchtid och då somnade både Simon och Victor en stund i vagnen.
 
Sen på eftermiddan visade jag min bror hur en expert vyssar en bebbe till sömns för då somnade han så snällt på min arm med nappen i mun.
Brorsan har nämligen inte alls fått in tekniken på Simon. Victor (i den åldern) var ju inte riktigt som andra ungar vad gäller sova för han somnade snällt när, var och hursomhelst. precis som sin far... hahaha
 
 
Brorsan frågade vad jag skulle ha i timmen för o komma o vara lite nanny ett par gånger i veckan för medan jag var där hann jag med att byta både blöja o kläder på honom också. 
Möjligen att jag imponerade på min bror lite... hahaha men jag har ju faktiskt haft två egna en gång i tiden... nu är de stora o klär på sig själva o behöver inte bytas blöja på. 
Fast jag tränar ju än idag på det där med blöjbyten o påklädningar... fast inte på så där små söta varelser....
;-)

Kommentarer
Postat av: Helen

När jag hoppade av gymnasiet började jag städa på Sthlms sjukhem, en helg fattades det folk och hon som skätte bemanningen undrade om jag inte kunde hoppa in och jobba när jag påpekade att jag aldrig hade jobbat med sånt svarade hon bara - Äsch då, du är ju så duktig med barn. Tänk på dom gamla som barn fast större...
Riktigt så enkelt var det ju inte men tydligen så funkade det riktigt bra, efter det inhoppet var jag ju fast i vårdträsket :-D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0