BigBang

Lagom till Lucia ska jag och E på äventyr.
 
Min dotter är ju inte så mainstream vad gäller personligt val av idoler så hon diggar K-pop. Hon har länge sagt att NÄR de gör en Europaturne så SKA hon se dem. Vilket band/artist det än månde vara. 
 
Nu är det dags... och bara själva bokningen blev ett äventyr i sig. För de skulle spela den 15 dec, dagen före hennes födelsedag. Hon var så taggad att få se dem och hon skulle boka biljetterna igår när de släpptes. Men tydligen var det X antal tusen andra personer som hade samma plan. Så hon hann aldrig  boka några. E svängde känslomässigt mellan ångest och sorg över att inte fått tag på några. 
Men senare på dagen meddelades att ett till datum skulle släppas med ännu en möjlighet att se dem.
 
Igårkväll ringde E's kompis I (som också skulle fått följa med) och sa att NU var de ute.... E rusade in på sitt rum och loggade in på bokningssidan och lyckades få tag på 3 biljetter. Ja inte sjutton släpper jag min dotter själv på konsert på Wembley Arena så jag måste ju med också... 
 
Så nu ska vi se BigBang den 14 december i London!!!!
Och jag lovar att när de drar igång den här så kommer även jag att vara med o sjunga för fulla muggar... I like this one :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0