tomma kylskåp skramlar dom??

Om inte om fanns, så hade jag inte varit så trött i morse o då hade jag åkt och handlat. För kylskåpet gapar tomt av vissa rätt essentiella saker såsom MJÖLK
 
Nu gick jag istället la mig igen efter att ha skjutsat pöjk och frukosterat hästar. 
 
Telefonen har ringt två gånger... enligt nummerpresentatören var det försäljare så jag kikade bara med ett öga på displayen och sen har jag sussat vidare och låtit dem nöta tills de gett upp. ORKA försäljare
 
Hörde ett förslag om att göra som i Tyskland. Där måste konsumenterna aktivt välja att vilja bli uppringda. Annars väntade grova böter.
DET låter som en bra idé men tydligen inget som de styrande nappat på. 
 
Nu sitter jag här och försöker peppa mig själv att faktiskt lyfta på rumpan och åka mot en affär. 
Känns inte alls lockande om jag ska vara ärlig. 
Men redan igår var mjölkbristen ett faktum och vi som alla är chokladnissar snarare än te-drickare i den här familjen fick snällt foga oss till kvällsfikat.
 
Vårat vatten är lite sisådär i smak och nu sist jag var i stan köpte jag en dafi-kanna som har ett inbyggt filter för o rena vatten. Och faktiskt tror jag att det smakar godare av teet nu.
 
Herr J och hans föräldrar brukar klaga över att kaffet smakar unket när det kokats på vårat vatten men än har vi inte testat o koka på filtrerat vatten. Mest för att herr J åker bort o dricker kaffe o jag har inte heller kokat nåt kaffe de här dagarna. 
 
Nä men om jag tog tag i att försöka komma iväg istället för o sitta här o dra ut på det så vore det väl bra??? 
 
Tjingeling pling.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0