tid

fy fanken vad allt tar tid
 
I värsta Taikonstil for vi till stan för att få svärmors bil besiktigad. Hon följde med, svärfar följde med och yngsta svägerskan följde med. Sååå man kan ju undra va tusan skulle jag med o göra??? Chaufför eftersom bara svärmor har körkort av övriga passagerare. 
 
Först lämpa av två hos andra svägerskan medan jag o svägerskan for till bilprovningen. Vi var där med gott om tid men fick komma in på direkten, en halvtimma innan utsatt klockslag. Vänster blinkers krånglar men håller man ner spaken i läge så blinkar det.... bromsarna var jämna o fina och inget nedslag där öht. 
 
När han hade kört ett varv o testat allt som skulle testas så fick vi beviset på att bilen genomgått sin besiktning och det var ett blankt papper. Inte ens en värt att veta-notering på blinkersen. 
 
Såååå det gick ju finemang att få igenom lilla goffen (golf för de som undrar).
 
Åkte för o hämta övriga familjen och stannade en stund för fika och lite gos med Kevin (ungarnas näst äldsta kusin ett och trekvarts år gammal. 
 
Sen ett varv till vårdcentral för o hämta lite grejs och apoteket för medikamenter och sen lämpade jag av svägerska och svärfar vid affären medans jag o svärmor for till skolan för o hämta sonalyckan.
 
Såååå när vi sen for hemåt var det i ännu värre Taikon-stil. Hahaha
 
(Taikon-stil = trång bil fullproppad med passagerare och zigenarsläp på bakkärran för att de väger för mkt)
 
Nu när jag är hemma igen så är det ju mörkt ute.... hmm det var den dagen det. 
 
Trots att jag faktiskt tog en powernap på soffan innan vi for till stan så är jag trött och irriterad nu. Bara att byta bil inför hemfärden från svärpäronen gjorde att jag blev yrskallad... 
 
Så vi får la se om jag gör nåt mer vettigt alls idag. 

Kommentarer
Postat av: Anki

Vet du vad jag tror du skulle behöva systeryster, få komma hemifrån ett tag åh bara rå om dig själv.. Åka iväg på typ spa eller nå, för att försöka få tillbaka energi. Kraam

Svar: ja söstra mi... nog är det väl kanske så... det kanske vore nåt som både du och jag borde göra... men just nu räcker nog inte pengarna för nåt sånt... ska ju till London med E om bara 16 dagar... iiiiik där försvinner en hel massa energi också... för jag är hur nojjig som helst inför resan. Målar upp värsta scenariot på allt som kan gå fel
Kalla mig M

2012-11-26 @ 17:28:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0