nej men se gokväll herr Ågren

Ja där checkade ångesten in
 
den river och sliter i min kropp.... jag vet inte åt vilket håll jag ska vända mig för att få ro. Och plötsligt fann jag mig med att vara lite överallt och ingenstans här hemma... tvätt och disk och hämtat ved. Allt medan övriga familjen bara  är och det verkar som att de trodde att jag skulle göra mat också så de bara hade o sätta sig. Men tji fick de.
 
Vi skullle haft familjeråd igår och uppdaterat vår lista för denna vecka. 
Nåt som inte hände... och därför trodde visst övriga att inget gällde längre... jag ilsknade till och tog whiteboardpennan och skrev ilsket upp alla saker jag gjort på min ruta för idag och sen skrev jag MAAAT över de övriga tre's rutor tillsammans. Sen ropade jag samman de andra och visade upp tavlan med listan och sen sa jag att nu skiter jag i det här men jag är hungrig och vill ha mat väldigt snart. 
 
Och nu sitter jag i sängen och är fortfarande arg. Och ångesten river fortfarande inom mig. 
 
Svärmor frågade mig innan vi åkte hem om jag kunde tänka mig att skjutsa svägerskan till Avesta i morrn ifall hon själv inte var pigg.... jag drog på svaret och gav inget besked. Och jag känner mer och mer att NEJ det VILL jag INTE. 
 
Ensamvargen har talat... jag vill inte vara social alls just nu. Varken med min närmsta familj eller med övriga familjemedlemmar. Vill inte ta hänsyn till nån annan alls. 
 
Detta var ju inte så upplyftande kanske men aja, så är läget ikväll... over and out

Kommentarer
Postat av: Helen

Livet är inte alltid så upplyftande och glättigt roligt och just då är det nog så viktigt att orka sätta ner foten och protestera, att kräva att omgivningen tar hänsyn och hjälper till.
Hoppas att du mår bättre snart

Svar: Tack det hoppas jag med att jag gör snart
Kalla mig M


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0