hur mycket kan man sova på en skala?

Igår gjorde jag mest en massa ingenting faktiskt
 
Mest för att hjärnan inte orkade vara med och som jag skrev i ett sms: jag var trött inifrån och ut.
 
Så jag sov, sov och sov lite till... jo jag tog den där promenaden. Mest bara för att lämna J's cykel vid busshållsplatsen. På vägen hem fotade jag ett par tre bilder också. Hade en plan med fotandet. Men det sket sig när jag ändå glömde bort att fota på ett ställe som jag hade tänkt.
 
Jag tänkte ha hakat på veckans fototriss lite sådär mitt i veckan. Och ämnet är portar om jag inte är ute o cyklar.
 
Hittade en björk som såg lite annorlunda ut också. Den var full med vad jag först trodde var skägglav men en googling senare insåg jag att det nog snarare är garnlav.
Och så tog jag en bild på en av alla de varningsskyltar som sitter efter grusvägen på väg hem.
 
Men när jag kom hem så gick jag o la mig igen. Och fortsatte sova o sova.
 
Tror ni att det hade nån negativ effekt på nattsömnen??? Nä jag kunde sova inatt med. Visserligen med en del avbrott för drömmar när jag vaknat och vänt på mig men sovit som en gris har jag gjort.
 
Och vore det inte för att jag skjutsat lille J till bussen så hade jag sovit än. Men det gjorde jag ju igår också och somnade om efteråt.
 
Idag skulle vi haft apt på jobbet men det är utbytt mot en kurs istället. håhå aint that typical. Vi har ett apt på fem veckor och just den tidpunkten måste såklart ramla in under en kurs som alla hemtjänstgrupper ska vara på.
Inget apt på 10 veckor känns som en skitdålig idé. 
 
Kvällsjobb står på schemat också... och kvällsjobb är väl ändå rätt okej om man ser till vad man gör då mot vad man gör dagtid. Men den här veckan är vår tunga brukare hemma... och det gillar inte min nacke... 
 
Men innan kurs och jobb så ska vi träffas på stan och äta lunch ihop, jag och mina kollegor. Bara jag nu kan samla ihop mig såpass.... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0