Ursäkta en enkel fråga.... men...

varför är Günther från Media Markt med i Siba-reklamen?
.
När jag frågade den frågan här hemma alldeles nyss så fick jag svaret att Media Markt har den där rosa snubben istället nu.
.
Så då är min fråga: varför vill Siba ha Media Markts gamla avdankade reklamgubbe i sina reklamsnuttar?
.
O när jag försökte analysera den frågan med min familj och spånade att Siba försöker säga att de är så bra så till o med Media Markt föredrar o hänga med Siba så sa E att jag tänker för mkt.
.
Hmmmm gör jag det?
Tänker för mkt alltså
Ja, jo, det gör jag nog
Hahaha
.
Ja jag är lite som jag är... tänker ett (ibland två) varv för mkt och många av mina bästa idéer kommer när jag tänker för mig själv. Sittandes i bilen. Fast jag hinner ju glömma dem lika fort.
.
Haft samma dubbelgående vikarie idag med mig. Och jag var lika trött idag som igår. Så jao det blev en redig powernap när jag kommit hem.
.
Men idag satt jag bredvid och hon fick köra. För o lära sig hitta.... kommer inte va några som helst probs för den tjejen med den saken kan jag säga... hon hajja snabbt.
.
Jag har huvudvärk efter min powernap och halsen är lite kinkig. Men jag tröstar mig just nu med en marabou black.

Kommentarer
Postat av: Helen

Haha... jag brukar tänka alldeles för mkt och gärna på helt menlösa saker som ingen annnan ägnar någon tanke åt. Nåja, nå´n måste ju göra det ochså, alla kan ju inte gå runt och vara superseriösa hela tiden

2012-03-30 @ 14:57:36
URL: http://franminvraavvarlden.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0