aouuuuuyyyyyyl

en rolig sak som hände igårkväll när vi skulle åka till sista jobbet var att min arbetskamrat fick syn på nåt alldeles utanför entren på jobbet o hon stannade o bara stod o stamma. Vi andra två fortsatte gå mot bilarna utan att fatta vad hon menade... i mörkret framför oss kom en man gåendes med sin hund.
.
Vad min arbetskamrat hade sett var hunden som kom fram bakom buskaget men inte husse som gick lite längre bak. Hon trodde på fullt allvar att det var en varg som snokade runt där. Folk har ju sett varg förr mitt i samhället... men oftast är det nog snarare en hund än vargen... tydligare än så kan det inte bevisas. Vargfrågan gör att folk inte tänker klart o redigt utan tar för givet att det är en varg (självklart doh) som knatar runt istället för nån grannes hund som rymt o tagit sig en egen promenix.
.
Jag vet det av egen erfarenhet därför att folk sett MIN hund stå på gården (deras gård, när han tagit sig friheter o gått hemifrån en stund) o trott att det varit en varg.... HAN ÄR JU SCHÄFERTECKNAD för sjutton!!!
.
Men iaf, jag kunde inte låta bli o tracka henne lite när vi sen åkte till brukaren... varje liten golvmopp vi passerade så sa jag: akta vargen...
ja förresten så fick alla katter också kallas för varg då. XD
.
Så idag ska jag lägga upp en video på hennes logg på facebook... moahahaha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0