hellre på isen?

Slasket hade hunnit frysa på till glansis DELUXE o jag halkade mig ner snarare än plaskade ner till Valvet o inhandlade ett stycke frimärke.
-
Han som stod där bakom kassan tyckte såklart att han var jättelustig när han sa att jag skulle få betala dubbelt eller trippelt för det där enda ynka frimärket... jag såg inte humorn i det o bet av att det är en av våra brukare han kör upp ifall han lurar mig på vad det kostar.
-
Sen knatade jag ner mot handelsboden o köpte ett par liter mjölk medan jag väntade på att J skulle halka till färnbo.
Han hade hamnat bakom två luspudlar men lyckats köra om till slut iaf så det gick liiiite fortare... även om han också tog det lusigt lugnt med tanke på blixthalkan som rådde.
-
När jag visste att han var nästan på G så gick jag sen ner till pizzan o hämtade min beställning. Vi tänkte lyxa till det med räkrulle o pizza. J hade aldrig smakat en räkrulle men tyckte den var riktigt god. Räkor, sallad, tomat, gurka och vitlökssås i ett pizzabröd. Yummi
-
Jag tror att jag tänker ta tidig kväller för jag börjar 7 i morgon bitti... jag får lifta med A som också börjar 7 så J behöver bara åka halva vägen med mig... sen får han väl roa sig bäst han kan tills han börjar vid 8.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0