gnällbältet ligger det här...?

Slog på tv'n o fastnade framför partiledardebatten
.
Uj uj uj vad de dravlar... jag orkar inte lyssna... o nyss var Åkesson uppe o talade om slöjförbud... nämen överraska mig gärna.... var väl bara sååååå förutsägbart.
.
Är lite låg idag. Har möblerat om i sovrummet i helgen.... men det är fortfarande saker kvar o plocka med... men jag orkar inte engagera mig... o det är därför jag inte orkar byta kanal på tv'n heller. heh
.
Undrar hur jobbkvällen kommer bli.... bra hoppas jag. Även om det är fler besök ikväll än sist jag jobbade. Nån som kommit hem från kortis o jag vet inte om det även var kvällsbesök på det där nya ärendet vi fick mail om i måndags... mailet som lyckades "försvinna".
.
Jag har lite halvelaka tankar om utifall det fanns en baktanke med raderandet. Att försöka åtvinna "makt" genom o ha mer kunskap kring ärendet än övrig personal i gruppen. Men så kan det väl inte vara? Det får vi väl ändå hoppas... för vad vinner man på sånt? INTE ETT JÄVLA DUGG.
.
Men som sagt var, jag är lite låg idag... o då är det lätt att tänka elaka, griniga tankar. En hutt mivitotal kanske höjer mitt humör. Förmodligen inte eftersom det smakar nåt överjordiskt äckligt. *ryyyyyys*
.
En chokladkaka är vad jag vill ha.... japps, är nog så.... jag är lite ur balans för jag fått för lite godsaker i mitt system på sistone. Hahaha eller så är jag bara lite pms-ig.
.
slänger ett getöga på tv o hon som pratar just nu.... usch så självgod hon ser ut.... centerpartist tydligen... hon står o pratar om ungdomar som mår dåligt o så ler hon när hon deklarerar att de måste få hjälp snabbare.... är det nåt att le euforiskt om?
.
nä den här gnällkärringen ska nog logga ut nu... men ni kan väl försöka få mig lite mer pepp genom att slänga in en kommentar här... ;)

Kommentarer
Postat av: Helen

Ibland måte man få lätta på trycket och gnälla lite annars kokar man lätt över, hoppas att du hittade nå´t sött o gott att muntra upp humöret med och att kvällen på jobbet blir bra

2012-01-18 @ 13:28:29
URL: http://franminvraavvarlden.blogspot.com/
Postat av: Stina

BYT JOBB!!!!

2012-01-19 @ 05:53:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0