tokspel

Isch, idag har jag haft en sån där mindre rolig dag igen... eller tja, mitt humör var väl sådär ett tag.
Övertrött eftersom jag inte kom i säng igår i tid o ändå gick upp rätt tidigt. Hade taggat för o städa här hemma o drog igång spotify... rätt vad det är så bytte E låt o jag totalt bröt ihop o fick ett tokspel.
En aningens onödigt men jag kunde inte fungera rationellt utan kände mig bara så less på att inte ens kunna få välja vad som ska spelas när jag ska städa.
.
Häromdagen fick jag tokspel på herr J för att han bytte kanal på tv:n utan o kolla om jag tittade. Hade gått iväg 2 sec för att jag samtidigt lagade mat till HELA familjen.
O idag fick jag tokspel på E för att hon bytte artist.
Vet inte vad det är med mig.... moody som sjutton.
Mina reaktioner går ungefär i stil med att ingen här hemma respekterar mig såpass att de ens bryr sig vad jag tycker o vill.... o då kan man också ha med i beräkningen att ett antal godsaker som inköps i styck om 4 = en var, inte  alltid finns kvar när JAG vill ha mitt exemplar utav det. Även där får jag spel då.... vanligtvis är det nån utav herrarna J som varit framme såna gånger....
.
Det ÄR respektlöst att äta upp andras saker utan att fråga om lov. Men jag behöver ju kanske inte reagera som jag gör på en ändrad kanal eller låt. Det är ju egentligen bara o ändra tillbaka men för mig är det redan förstört iom att jag måste påpeka. O all min lust till nåt försvinner.
.
Idag gick jag o la mig o sov ikapp den där sömnbristen som fick mig att (över)reagera.
.
O iom det så skrev jag under på huvudvärk resten av dagen.
.
Nu har jag kollat på veckans melodifestival.... ptja vad säger man. Titta hit, titta på en skit, eller hur var det nu de sjöng?
.
I morgon väntar jobb.... ååååhhh så taggad jag är, NOT.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0