skallebank och botaniska i V-ås

Inte vet jag varför men av nån anledning går jag runt o spänner mig tydligen för mitt huvud har sprängt av värk idag. Och till råga på allt var jag tvungen o följa E till V-ås eftersom hon ville kolla vägval inför skolstarten nästa vecka. 
 
Trodde jag skulle gå sönder i skallen ett tag där... när vi testgick från station till skolan. Varje steg var som en mindre explosion i skallen.... när jag sen började massera huvudsvålen kände jag hur öm jag var på vissa punkter. 
 
Men det som kanske bäst funkade mot huvudvärken var när vi tog en repa genom botaniska trädgården som passande nog ligger alldeles granne med skolan. Att få gå där o kika på skyltar som talade om vad varje växt hette på svenska och latin var som balsam för mig. Att nästan alla blommor blommat över eller var i annars rätt dåligt skick spelade mindre roll för mig.... bara atmosfären gjorde susen... och förstås en ipren som jag tagit en stund innan... hahahaha
 
Det var ju rätt trevligt att kunna strosa runt utomhus i en parkliknande miljö UTAN att bli uppäten av tusen mygg också förstås... en mygga (1) bet mig på foten under hela stunden jag drev E till vansinne genom att kika på i princip varenda växt. 
Var väl bara kring bänken där några A-lagare hade parkerat sig som jag inte gick... kändes inte nödvändigt just då.
Vid parken närmast stationen så hade nån hängt upp tranor i träden... försökte fota men det blev inte alls lika bra på bild som i verkligheten. Men mellan grenarna på översta bilden kan man kanske ana en papperstrana?
Bilden längst ner gillar jag.... det är benved som blommar. Ser ut som små japanska lyktor eller nåt.
 
Men en sak fattar jag bara inte... o det är hur i hela friden vi alltid lyckas med konststycket att få hela dagen att rusa iväg innan vi kommer hem igen så fort vi åker o handlar.... eller ja, jag är en riktig sengångare när det kommer till att åka nånstans... en riktig bonnläpp som ska titta på ALLT. Hahaha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0