mat mygg o massa blaj

Lovade ju att jag kanske kunde recensera om maten blev god...
 
Jag hade noll matinspiration och ork igår men sökte på köttfärslimpa (ville ha lite tips) och hittade en som föll mig i smaken ingrediensmässigt. Man måste ju ha grejerna hemma också liksom.
 
Hittade den här: Ostfärs i ugn och det blev så jäkla gott... serverade med stuvade makaroner till. Jag kan lova att det var inte mkt kvar av köttfärslimpan efter måltiden.... nåja, lite finns det. Lagom till mig idag på lunchen.
 
Nåt som jag gillar mindre mkt är att det varit frost inatt... buhuuu. Ja visst myggen kanske dör. Eller så har de gömt sig på nåt varmt ställe o fortsätter terrorisera oss men alla blommor tar ju stryk. Buäääää
Jag hade tänkt samla in frön från krassen men den är ju rätt frostkänslig så nu är de väl bara sagg o förstörda.
 
 
Tvättmaskinen snurrar första laddningen.... även om ungarna hade tvättat själva i helgen när jag jobbade så är det ju massa kvar ändå... Unge herr J hade missat att kolla om han hade rena långärmade tröjor.... sååå det har jag letat o slängt i maskinen... de smutsiga alltså.... hahaha
 
 
Nu är bara frågan om jag orkar plocka ur den rena disken ur diskmaskinen eller om jag ska lägga mig i vågrätt läge en stund. Att jag ens är uppe nu är för att jag skjutsat sonen till bussen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0