ännu ett blogginlägg där jag inte har fantasi att sätta en rubrik

Igår fick jag en helt perfekt dag på jobbet.... kontorsjobb fick det bli. 
 
Uppdaterade listor som behövde uppdateras och kollade när och om genomförandeplaner var gjorda och skickade det till planerarna som sen kan lägga in i planeringen NÄR det kan funka o sitta ner med en brukare o göra den.
 
Nyckellistan i nyckelskåpet var mer än lovligt rörig så den har jag nu snyggat till.... så länge det nu varar. Inget är ju beständigt här i världen o när man arbetar med gamla människor så kan det ibland svänga snabbt med nycklar o nummer hit o dit.
 
Min hjärna kunde vara precis så lagomt osocial o snöa in på datorproblemen... eller ja, när jag o ordbehandlingsprogrammet inte var överens om hur det skulle göras så kunde jag få grotta ner mig i att få det som jag ville ha det utan att känna nån tidspress på att jag skulle vara nån helt annanstans.
 
O mellan varven så ramlade mina arbetskamrater in o jag kunde få sitta o prata lite o dricka lite kaffe eller äta lite lunch.
 
Ett jobb fick jag åka iväg på... direkt när jag kom så hade en vikarie fått ett jobb där man ger fragmin och eftersom hon inte har delegering på spruta så kunde hon ju inte göra det. Dsk var sjuk o sköterskan som svarade i telefonen sa bara att nej hon tänkte inte tala om HUR man gjorde och hon tänkte inte ge nån delegering där o då. Vikarien är inte helt främmande för sprutgivning för hon har jobbat på andra ställen med insulin, och fragmin är ju rätt lika faktiskt.
 
Ja, kort o gott så var det precis lagom dag med lagom ansträngande uppgifter som jag kunde välja själv. Ibland behöver man såna dagar... 
 
Men idag är jag ledig och hade väl sett fram emot att få vila.... men nej då.... sonen skulle med bussen... E har sovmorgon o behöver skjuts till stan o tåget.... Herr J hade lovat att åka med bror sin o eventuellt köpa bil i em så han ville INTE börja senare på jobbet för då skulle de komma iväg senare till Uppsala.... 
 
Sååå duktiga och självutplånande jag gick väl upp o skjutsade ett stycke son o nu vet jag inte riktigt NÄR dottern ska åka för hon sover än.... 
 
I morron är det jobb jobb jobb.... delad tur står på agendan... och söndagen är också jobb... samt måndagen där vi börjar på nytt schema med ständig start kl 7.00 när det är dagjobb. Kul kul när man jobbar till 22.00 om kvällarna att sen ha en halvtimme hem o så ska man varva ner innan det går o sova... o så upp igen o börja SJU.
 
Vi får väl se... planerarna har lovat att vi kommer få såååå mkt bättre med nya schemat.... vi kommer inte ha lika stressigt... nänä, det tror jag när jag ser.... men kanske att vi hinner dricka morgonkaffe innan vi åker ut.
 
Senare idag ska jag skjutsa svägerskan till Avesta. Hon vill in på ÖoB. Bra då kan jag fylla på i förrådet med hästgodis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0